Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek a tréningových tipov na zlepšenie Vášho futbalového tréningu

Hľadať

Ochrana osobných údajov

My v J&R e-Media chránime súkromie zákazníkov.

1.   Prevádzkovateľom internetového obchodu www.jremedia.sk (ďalej len „Obchod“) je Ing. Jaroslava Koštialová - J&R e-Media, Radvanská 509/2, 974 05  Banská Bystrica, IČO: 45880441, IČ DPH: SK1048599805.

2.   Predávajúci, aby mohol poskytnúť všetky služby kupujúcemu a uľahčiť mu nakupovanie v obchode aj v budúcnosti, zhromažďuje základné informácie o kupujúcom v informačných systémoch. Niektoré z týchto informácii majú povahu osobných údajov v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov. Predávajúci sa týmto zákonom pri používaní údajov kupujúceho riadi.

3.   Pred nakupovaním v obchode je potrebné sa zaregistrovať. Pri registrácii a nakupovaní je potrebné poskytnúť nasledovné informácie o kupujúcom:

a)      meno a priezvisko, presnú adresu vrátane krajiny (resp. adresu, ktorá ma byť uvedená na faktúre)

b)     e-mailovú adresu (slúži na identifikáciu kupujúceho v systéme a na komunikáciu s kupujúcim)

c)      voliteľne ďalšie adresy (ak si kupujúci želá doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná)

d)     voliteľne telefónne číslo (pre rýchlejší kontakt s kupujúcim)

e)      ak kupujúcim je firma/živnostník, je potrebné uviesť aj obchodný názov, IČO a IČ DPH (pre vystavenie faktúry a správne zaúčtovanie)

4.   Kupujúci je oprávnený kedykoľvek zmeniť svoje údaje a ďalšie nastavenia prostredníctvom e-mailu alebo po prihlásení do svojho účtu na stránke www.jremedia.sk. Kupujúci je tiež oprávnený kedykoľvek zrušiť svoju registráciu zaslaním e-mailu predávajúcemu, ktorý je povinný registráciu zrušiť a vymazať údaje.

5.   Počas nákupu a zadávania objednávky sú na serveri predávajúceho dočasne uchovávané informácie, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie obchodu a vykonanie objednávky (napr. obsah nákupného košíka).

6.   Predávajúci v žiadnom prípade osobné údaje nezverejňuje, nesprístupňuje a neposkytuje žiadnym iným subjektom s výnimkou organizácii, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie objednávky (doručovateľská služba – adresa na doručenie zásielky). Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorazovo na vybavenie konkrétnej objednávky.

7.   Predávajúci je povinný chrániť databázu údajov pred stratou, poškodením, zničením alebo zneužitím.

8.   Odoslaním objednávky kupujúci udeľuje predávajúcemu v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu neurčitú. Predávajúci tiež môže zasielať občasné e-maily kupujúcemu. Poskytnutie osobných údajov kupujúcim je dobrovoľné. Kupujúci má právo svoj súhlas odvolať a to písomnou formou na adresu sídla predávajúceho.

9.   Prevádzkovateľ môže tretím stranám alebo verejnosti poskytnúť súhrnné štatistické informácie o zákazníkoch, návštevnosti, obrate a ďalšie údaje, avšak na základe nich nie je možné nijakým spôsobom identifikovať jednotlivých zákazníkov.




Košík  

Žiadne produkty

Poštovné 0,00 €
DPH 0,00 €
Spolu 0,00 €

Ceny s DPH

Pokladňa

Zľavnené produkty

Žiadne zľavnené produkty